Lue lisää

MAKUSTELLAAN!

Maku Brewing

Olemme 2014 perustettu kotimainen intohimoisesti oluen tekemiseen suhtautuva pienpanimo.
 

Oluemme

Teemme oluemme käsityönä hyödyntäen ronskisti parhaita raaka-aineita. Teemme ainoastaan sellaisia oluita, joiden takana seisomme itse ylpeästi.

Interwebs

2 days ago

Maku Brewing

Meidän yhteistyöolut Imperial Baltic Porter "Kuu" 11,5% Tanker Brewery n kanssa julkaistiin tällä viikolla. Olutta löytyy toki ravintoloista, mutta tölkkiin sitä astioitiin rajoitettu 200kpl erä ja ne ovat kaikki myynnissä meidän panimon kioskissa Tuusulassa huomenna perjantaina klo 14-18.

Kuu on iso olut, jonka haluat nauttia rauhassa, mahdollisesti juuri oikeassa seurassa. Sen vuoksi suosittelemme, että haet oluen meiltä MYÖS kotiisi makusteltavaksi.
...

View on Facebook

4 days ago

Maku Brewing

🌙🌙 UUTUUS Collabo-julkistus🌙🌙

"Kuu represents the never-ending November darkness that swallows the Baltic Sea in late autumn - just like this collaboration between Maku Brewing and Tanker Brewery. This Imperial Baltic Porter has been infused with rye distillate barrel staves from our very good friends at Kyrö Distillery Company. Enjoy in the dark."

Näin. Kun seura on tätä tasoa, niin ei auta kuin tehdä isosti, 11,5% isoa Makua. Kysytäänpä muodon vuoksi, meneekö makusteltavaksi? Jos meni jo, niin mistä löysit?

Tölkit myynnissä ainoastaan panimon kioskilla perjantaisin. Hanaolutta toimitettu seuraaviin ravintoloihin:
Kaisla
Sori Taproom Helsinki
Bier-Bier
Ølhus København
BrewDog Helsinki
Panema
Ravintola Mullikka
Bryggeri Helsinki
One Pint Pub
William K Tennispalatsi
Bierhaus
Olutravintola Oljenkorsi
Viisi Penniä
8-Bit Taproom
Maltainen Metso

Ps. Jatkoa luvassa. 😎
...

View on Facebook

1 week ago

Maku Brewing

😲😲 Nenäpäivä & arvontaa pukkaa ovista ja ikkunoista 😲😲

Menikö edellinen Amorphis arvonta ohi, tai eikö metallimusiikki ole sinun juttu? Vieläkö on iltasuunnitelmat auki pääkaupunkiseudulla? Pidät oluesta, hyvästä meiningistä, kevyemmästä musiikista ja sinulla on vähintään yksi kaveri. Olet etsimänne henkilö! Vaikka kaikki kohdat eivät olisikaan totta, niin mistä me sen tietäisimme...

Kirjoita alle "Nenäpäivä on tärkeä päivä" ja olet mukana arvonnassa, jossa saat 2kpl kuvan tapahtumapasseja TÄMÄN ILLAN Pro On Stage 2018 -tapahtumaan Makun vieraaksi! Tilaisuudessa on ruokaa, juomaa sekä esiintyjinä mm. Anastacia ja Paula Koivuniemi. Tapahtuma on Vantaa Areenalla ja ovet aukeavat klo17 ja bileet jatkuvat yöhön. Tapahtuma ja arvonta on jälleen K18 eikä Facebook ole mukana!

Arvonta suoritetaan tänään nenäpäivänä 9.11 klo 15:00 ja voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä. EDIT: Kilpailun voittajaksi arvottiin Sami Kohonen!

PS. Teimme tapahtumalle nimikko-oluen ja meillä on tapahtumassa oma tiski. Tervetuloa. 👃

PS2. Lisätietoja: www.proonstage.fi/
...

View on Facebook