Oluemme

Maku-oluet ovat puhtaita, tasapainoisia ja tyylilleen uskollisia käsityöoluita. Nimi kertookin jo mikä on tärkeintä, hyvä maku. Olemme nimenneet vakiovalikoimamme oluet tyylilajinsa mukaan, jolla haluamme viestiä varmaa valintaa. Kehitämme jatkuvasti tuoteitamme entistä maistuvammiksi.

Makulla olut tehdään huolella, hartaasti ja omin käsin. Emme seuraile trendejä, vaan luomme omaa suomalaista olutkulttuuria selkeällä näkemyksellä ja syvällä osaamisella. Olemme kuitenkin nykyaikaisesti ajatteleva käsityöpanimo, joka tekee huipputason erikoisoluita ihmisille, joita kiinnostaa tutustua oluen ja hyvien makujen maailmaan.

Maku-oluiden korkea tekninen laatu syntyy tinkimättömästä tekemisen kulttuurista: reseptit tehdään ensisijaiseti maun ehdoilla, ja vasta sitten muut asiat huomioiden. Maullinen laatu on yhdistelmä oluen perinteiden kunnioitusta ja niiden ennakkoluulotonta kehittämistä eteenpäin.

Perustimme panimon koska rakastamme olutta. Teemme ensisijaisesti olutta, josta itse pidämme. Oluistamme suosikkejamme ovat humaloidut jenkkityyliset IPAt sekä APAt, mutta aivan puhdas IPA-panimo emme ole. Tiivistettynä voisi sanoa, että filosofiamme on “Oluessa pitää olla Makua.”

Maku on uteliaan oluen juojan ovi oikeiden oluiden maailmaan.