Tervetuloa!

Etsimme hyvän Maun lähettilästä!


Tarvitsemme energistä evankelistaa, joka tulee ottamaan Maku-panimon digitaaliset mediat haltuun. 


Hyvän maun lähettiläs

Etsimme energistä evankelistaa, joka tulee ottamaan Maku-panimon digitaaliset mediat haltuun. Kekseliäisyydellään ja positiivisella viestinnällään lähettiläs ei ainoastaan tue myyntiä, vaan myös luo sitä. Tärkein tehtävä on kuitenkin varmistaa, että panimon strategia jalkautuu digitaalisissa medioissa oikein ja Maku pysyy houkuttelevana ja helposti lähestyttävänä brändinä tällä kiihtyvästi kasvavalla alalla. 

Odotammekin hyvän maun lähettilään olevan pienpanimo-oluiden ystävä jo valmiiksi, sillä tätä yhteistä ilosanomaa pitää viestiä aidosti ja puhtaalla sydämellä. Maku Brewing on iloinen pienpanimo ja viestii aina positiivisesti ja hyvää makua kunnioittaen. Sitä odotamme tietysti myös hyvän maun lähettiläältä. Tehtävään valittavan tulee tuntea tärkeimmät sosiaaliset mediat melko läheisesti ja osata hyödyntää niitä kustannustehokkaasti osana markkinointia.

Hakemamme ehdokas on todennäköisesti uransa alkuvaiheessa oleva innokas tekijä ja oppija, joka tulee lunastamaan kannuksensa kuluttajamarkkinoinnin parista, mutta kaikki hakemukset arvioidaan luonnollisesti samalta viivalta.

Makulähettilään työ on osa-aikainen (noin 15–20h viikossa) ja sopii esimerkiksi opiskelujen ohessa tehtäväksi. Tärkein tehtävä on digitaalisten kanavien haltuunotto, mutta tarkka toimenkuva rakentuu valitun yhdessä henkilön kanssa, sillä kasvavassa yrityksessä tekemistä kyllä riittää.

Kuka Maku on?

 

Maku on modernisti ajatteleva käsityöpanimo, joka tekee helposti lähestyttäviä, tyylipuhtaita huippuoluita. Maku perustettiin Tuusulaan 2014, ja viime vuonna möimme 220 000 litraa olutta. Makulla on kasvava markkinaosuus kasvavassa pienpanimo-oluiden segmentissä. Toissavuodesta liikevaihto kasvoi 15 prosenttia. Maku elää paraikaa elämänsä dynaamisinta vaihetta, missä markkinoinnilla ja viestinnällä on elintärkeä rooli.

Mistä makulähettilään työ koostuu

 • Jalkautat Makun brändistrategiaa digitaalisissa kanavissa suunnitellen ja toteuttaen markkinointikampanjoita lähinnä SoMessa
 • Viestit proaktiivisesti keskustelua kasvattaen ja ylläpitäen Makun SoMe-kanavissa
 • Pääset yhdessä rakentamaan työllesi mitattavat tavoitteet ja kehittämään nuorta yritystä kohti mitattavaa markkinoinnin tekemistä
 • Kehität Makulle uusia tapoja koskettaa oluenystäviä digitaalisilla välineillä. Suunnittelet esimerkiksi sähköpostikampanjoita ja lisäät digitaalisten kontaktien määrää myynnille.
 • Olet mukana Makun brändin ja myynnin kehittämisessä yhdessä myynnin ja johdon kanssa. 
 • Vastaat sisäisesti kuluttajien palautteen ja fiiliksien jakamisesta Makun toiminnan kehittämisessä.
 • Toimit markkinoinnin ja viestinnän osalta itsenäisesti ja omatoimisesti. Nuoressa yrityksessä vastuuta on tarjolla.

Mitä taitoja tarvitset

 • Digimarkkinointiin soveltuva koulutustausta. Olet urasi alkuvaiheessa tai opintojen lopussa
 • Intohimoinen pienpanimo-oluiden ystävä. Vähintäänkin tuleva sellainen. Kyse on viime kädessä intohimon välittämisestä.
 • Vahva suullinen ja kirjallinen viestintä SoMeksi, Suomeksi ja Englanniksi. Muut kielet eduksi.
 • Hallitset vähintään teoreettisesti kannattavan Facebook- ja Googlemainonnan konseptit. Haluat oppia masteroimaan taidot käytännön tekemisen kautta.
 • Kuvaeditoinnin perusteet

Mitä Maku-lähettilään työ tarjoaa

 • Kiinnostavan roolin tuotesegmentissä, joka on lähes kaikkien suomalaisten sydäntä lähellä
 • Rajusti kasvavan yrityksen sekä toimialan ja mahdollisuuden oppia oikean tekemisen kautta
 • Valmiin brändistrategian toteutettavaksi ja hyvää digitaalista kuva/videosisältöä työstettäväksi
 • Mahdollisuuden tuoda omia  ideoita liiketoiminnan kehittämiseksi digimarkkinoinnin avulla
 • Vapaat ja liukuvat työajat ja työvälineet
 • Pääsy kasvavaan sekä erittäin positiiviseen pienpanimoyhteisöön

Toimi näin

 

Tee itsestäsi lyhyt esittelyvideo, joka ilmentää käsityksiäsi hyvästä mausta. Lataa videosi Youtubeen tai Vimeoon ja lähetä meille sähköpostilla linkki sekä tiivis CV:si osoitteeseen rekry@makubrewing.com. Käsittelemme kaikki hakemukset ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Hakuaika päättyy 12.4.2019. Toivomme, että hyvän maun lähettiläs aloittaa työskentelyn 1.5.2019 mennessä!

Panimon toimisto sijaitsee Tuusulassa, mutta suurin osa työstä on liukuvaa ja riippumatonta sijainnistasi! Lisätietoja tehtävästä ja hausta antaa Makun myyntijohtaja Ville Makkonen (+358 40 735 0785) perjantaina 29.3 sekä 5.4 klo 9-11.